×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-11-04\01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-04/01

Bišćani Jasmin Kličić, Ivan Živković i Asmir Nuhagić krenuli su jučer rano ujutro na put od Bihaća do Vukovara u namjeri da pješače do grada heroja.

Simbolika je dovoljna sama po sebi. Dostojanstveno nose poruke mira i dibokog poštovanja prema ljudima ovog grada koji i danas nosi ožiljke zvjerskih zločina iz minulog rata. Prizori iz Vukovara bolno su parali srca svakog Bišćanina, jednako kao što smo s užasom proživljavali golgotu Srebrenice nekoliko godina kasnije.

Kličić je već poznat BH javnosti po svojim pješačkim pohodima do Srebrenice i obilasku Bosne i Hercegovine duž njenih granica. Na svoj način on se tako klanja žrtvama i slavi mir.

Na put do Vukovara i odavanje počasti žrtvama Grada heroja pridružila su mu se i dvojica mladih sugrađana. Na put do Vukovara ispratili su ih brojni sugrađani, a među njima i bihaćki načelnik Albin Muslić te Franjo Jurić i Izet Sadiković kao izaslanici premijera USK Hamdije Lipovače koji je Jasminu, Ivanu i Asmiru simboličnim iznosom pomogao da organiziraju put.

{gallery}vijesti/2011-11-04/01{/gallery}