{gallery}2016/06/01/07{/gallery} Gimnastički klub Vukovar je organizirao svečano polaganje rekreativnih programa u novoj gimnastičkoj dvorani 27.5.2016.

Završna je to svečanost za sve gimnastičarke i gimnastičare polaznike rekreativnih programa, kao i za njihove roditelje. Kroz navedene programe tokom školske godine prošao je veliki broj djece, ali su samo najvrjedniji i najuporniji ostali do kraja.

Programi su se počeli provoditi u rujnu 2015. u sp dvorani OŠ B Zadre, u studenom se počelo sa radom u novoj dvorani. Dva puta tjedno polaznici su imali treninge, koji su nekada bili lakši, nekada teži, a pred sam kraj bile su to prave pripreme pred polaganje.

Bila je to prilika da svi pokažu što su naučili, a dokaz da su treninzi i pripreme bili kvalitetni je visoka kvaliteta prikazanih vježbi. Svaki polaznik je pokazao svoje umijeće na tri sprave: gimnastičari su nastupili na preskoku, ručama i tlu, a gimnastičarke na preskoku, ručama, gredi i tlu, ovisno o programu koji su polagali. Sve vježbe su budnim okom pratile sutkinje Bosiljka i Tea Stojšić i Ivana Kiralj.

Programe je ukupno položilo 37 članova GK Vukovar: Gimnastička igraonica 18 članova, Gimnastička početnica 17, a Škola gimnastike 2. Svima koji su uspješno položili, predsjednica Ana Paun i dopredsjednik Đorđe Stojšić uručili su diplome i medalje. Brojni gledatelji su sve polaznike bodrili tokom cijelog događaja, a na kraju nagradili velikim pljeskom.