{gallery}2016/06/27/01{/gallery} Na međunarodnom natjecanju SALVEO FIT POWER 2016, u Bjelovaru 19.06.2016. god. PLK VUKOVAR je ostvario iznimne rezultate i postao vodeći klub u disciplinama Deadlift i Push pull, nastavljajući i dalje svoj niz uspjeha kao vodeći klub u Hrvatskoj.

Nastupivši u izuzetno jakoj konkurenciji domaćih i stranih natjecatelja iz BiH i Slovenije, PLK VUKOVAR je još jednom ostvario rezultate koje će biti jako teško dostići. U poretku klubova PLK VUKOVAR je u disciplini Deadlift drugoplasiranu ekipu ostavio za 300 bodova, a u disciplini Push Pull za 700 bodova.

PLK VUKOVAR je ovaj put imao predstavnike u Bench press, Deadlift i Push pull disciplinama, prvenstveno zbog financijskih razloga, izostavši s discipline Powerlifting. Naime, kako klub ima u planu poslati svoje natjecatelje na Svjetsko prvenstvo u reprezentaciji Hrvatske u okviru Hrvatske powerlifting organizacije, reducirali smo discipline kako bi mogli popratiti taj događaj. Ostvareni rezultati daju nam optimizam za odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu, kako bi kao reprezentacija ostvarili što bolje rezultat.

Natjecanje u Bjelovaru je bilo, kako u organizacijskom, tako i natjecateljskom dijelu na zavidnom nivou. Natjecatelji PLK VUKOVAR su svojim nastupima opravdali očekivanja i ostvarili zacrtani plan u Bjelovaru.

Osvojeno je sedam apsolutnih mjesta i toliko pehara, 13 zlatnih medalja i jedna srebrna.
Zlatne medalje su osvojili Šćefan Čelovski K Z, Rastko Jovičić J Z S, Aleksandar Lukić ZZ J, Nikolina Korolija JZZ, Slađana Gulić OZZ, Želko Krasulja M! Z, MIroslav Vlačinić M1 Z, Zvonimir Gvoić M1 Z i Željimir Korolija M2 ZZ.
Pehare u asolutnoj kategoriji su osvojili Aleksandar Lukić 1, Nikolina Korolija 2, Slađana Gulić 2 i Željimir Korolija 2.

Pomaknut je i državni rekord, koji je ostvario Željimir Korolija u svojoj kategoriji, kao i pokušaj obaranja državnih rekorda u disciplini deadlift, koje su probali oboriti Slađana Gulić i Aleksandar Lukić, ali za malo nisu uspjeli. Nadamo se idući put će biti pomaknute i te granice.
Čestitamo organizatoru na odlično organiziranom natjecanju,srdačnom ozračju i lijepom druženju i nadamo se i dalje odličnim rezultatima u budućnosti.

Zahvaljujemo se Gradu Vukovaru što nas podupire, a mi ćemo i dalje nastojati da se ime našeg Grada nalazi na najvišem postolju.