{gallery}2016/09/26/01{/gallery} Vukovarski sokol je ovu nedjelju 25.09. 2016 sudjelovao na međunarodnom natjecanju Teogeneš izazov 5 u grapplingu i MMA koje se održavalo u Sportskom domu Radnički u Beogradu u organizaciji Theogenes MMA Fighting Team, a na kojem je sudjelovalo preko 200 natjecatelja.

Borbe su se održavale u grapplingu no gi, kao i u amaterskom MMA i semi pro MMA. Ekipa Vukovarskog sokola sastojala se od 4 borca: Denis Matijašević, Dominik Matijašević, Andrija Dinješ i na svom prvom natjecanju Hrvoje Hrček, predvođeni trenerom Crnjac Josipom, a borili su se svaki u svojoj težinskoj kategoriji u grapplingu no gi i semi pro MMA borbama. U međunarodnoj konkurenciju ponovo su bili vrlo uspješni, s osvojenih 8 medalja, i to: Hrvoje Hrček koji je na svom prvom natjecanju u grapplingu no gi osvojio zlatnu medalju, a u semi pro MMA borbi također po prvi put osvojio je drugo mjesto. Standarno dobri bili su i Denis Matijašević koji je osvoji i u grapplingu no gi i u semi pro MMA drugo mjesto, Dominik Matijašević također je bio drugoplasiran kao i Andrija Dinješ, obojica i u grapplingu no gi i u semi pro MMA borbama.

Nakon vrlo uspješnih borbi trener Crnjac je ponovio da se ponosi svojim borcima jer na svim natjecanjima ostvaruju iznimno dobre plasmane kao rezultat svakodnevnih napornih treninga te da će nastaviti s pripremama za predstojeća natjecanja.

Također se zahvaljujemo organizatoru na gostoprimstvu i više nego fair i poštenom suđenju na natjecanju kao i klubu MMA Jiu Jitsu Osvajač iz Beograda.