{gallery}2016/11/03/01{/gallery} Nedavno se u Vukovaru osnovao Malonogometni klub 'Bata Borovo'. Čin osnutka s jasnom vizijom ulijeva nadu kako bi vukovarski sport u dogledno vrijeme napokon mogao doživjeti renesansu. Predsjednik Josip Tunjić svjestan je poteškoća s kojima će se susretati na putu, no u znatnoj je mjeri željan da se Bata Borovo, bez obzira na sve, u povijest upiše zlatnim slovima.

Cijeli intervju pročitajte na linku ispod.
http://futsalmagazin.com/predstavljamo-bata-borovo/

Odigrana je prva povijesna utakmica 2. hml izemđu MNK Mala Mljekara Valpovo i MNK Bata Borovo. Utakmica je završena pobjednom domaćina rezultatom 7:3 no sama igra ne oslikava događanja na terenu jer je domaći vratar imao 17 fantastičnih odbrana.

Domaći su vodili na poluvremenu 4:1 da bi naši dečki smogli snage, smanjili na 5:3 i u 33. minuti promašili 100% prigodu. Iz narednog kontra napada domaći su postigli pogodak te otišli na 6:3. Do kraja je rezultat glasio 7:3.

Za MNK Bata Borovo prve povijesne pogotke su postigli Sekuljica i Kosic i to s dva pogotka. Napomenimo da je utakmica odigrana u lijepom ambijentu pred oko 150 gledatelja te da su obje ekipe ispraćene pljeskom. Također, obje ekipe su dobile pohvale delegata i sudaca jer je utakmica odigrana fer i korektno bez ijednog manjeg incidenta te žutih kartona.

Sljedeća utakmica nas očekuje 07.11.2016. u Našicama protiv MNK Našice od 21 sat.