{gallery}2016/11/28/01{/gallery} Ove subote u organizaciji Hrvačkog kluba Osijek održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u grapplingu međunarodnog karaktera na kojem između dvjestotinjak boraca je nastupilo i pet boraca Vukovarskog sokola.

U teškoj konkurenciji osvojene su četiri medalje, Dominik Matijašević bročanu medalju, Dominik Martić brončanu medalju, Hrvoje Hrček brončanu medalju i Alen Vinaj kojem je ovo prvo službeno natjecanje također je osvojio brončanu medalju, svaki u svojoj težinskoj kategoriji, dok je Denisu Matijaševiću u izjednačenoj borbi sa puno iskusnijim suparnikom medalja izmakla za jedan bod.

"Na svakom natjecanju kao rezultat svakodnevnih treninga vidi se napredak boraca, a i na svakom natjecanju potaknut rezultatima klupskih kolega imamo i novog natjecatelja kao što je to danas Alen Vinaj. U svakom slučaju izuzetno se ponosim svojim borcima i nastavljamo s treninzima još žešće i jače i idemo dalje u nove pobjede uz naš klupski pozdrav "Što Bog da i sreća junačka!""- izjavio je trener Crnjac Josip