{gallery}2016/12/01/01{/gallery} DAN UDRUGE "TOP SPORT" VUKOVAR - 26.11.2016.
USR "Top sport" Vukovar proslavila je svoj 6.-ti rođendan 26. studenoga 2016. godine. Za tu prigodu organiziran je turnir u malom nogometu, odbojci za žene, pikado - pojedinačno, pikado - djeca, te revijalna košarkaška utakmica.
Malonogometni turnir održan je u OŠ Dragutina Tadijanovića a sudjelovalo je 6 ekipa: Top sport Vukovar, Viktorija 1, Viktorija 2, Udruga policije UBDR, Grad Vukovar, Županja. Poredak je slijedeći:
1. Top sport Vukovar
2. Viktorija
3. Županja.
Program u Ekonomskoj školi Vukovar, istoga dana, započeo je revijalnom košarkaškom utakmicom između „Top sporta“ i KK Borovo, koja je završila sa samo jednim košem prednosti za KK Borovo.
U izuzetno napetom turniru u odbojci za žene sudjelovalo je 7 ekipa: Top sport 1, Top sport 2, Županja, Legice Osijek, Slavonski Brod, OK Papuk Velika i Vidovice (BiH). Za ulazak u finale odlučivali su poeni među ekipama. Prvi puta je Top sport ostao bez finala za samo 1 poen. Poredak je slijedeći:
1. Slavonski Brod
2. OK Papuk Velika
3. Vidovice (BiH).
Natjecanje u pikadu provodilo se u dvije skupine: odrasli - pojedinačno i djeca.
Kod odraslih poredak je slijedeći:
1. Snježana Patko
2. Zlatko Benc:
3. Snježana Josić.
U dječjem pikadu natjecala su se djeca članova Top sporta i pri tome se izuzetno zabavljala, a dodijeljene su i nagrade:
1. Lara Amstadt
2. Lucija Josić
3. Natali Miljak
4. Ana Marija Josić.
Nakon natjecanja organizirana je zajednička večera na kojoj je upriličena podjela odličja i zahvalnica.
Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i podršci.
Do iduće godine - sportski pozdrav!
TOP SPORT