02. travnja 2022. održano je Prvenstvo Hrvatske u Osijeku za juniorske kategorije u ISSF zračnom oružju. Konkurencija je bila izuzetno jaka, uzevši u obzir da su prvih petnaest djevojaka ostvarile rezultate 600,0 krugova i više (puška). Uvjeti treniranja definitivno utječu na plasman i rezultate, stoga moramo biti zadovoljni ovakvim rezultatima i plasmanima. Pripremamo se za polufinale KUP-a idući vikend ponovimo li ove rezultate bit će pohvalno.

U disciplini zračnog pištolja Kiara Lemac otpucala je 513 krugova ostvarivši plasman na 16 mjesto u konkurenciji juniorki i 10 mjesto u konkurenciji mlađih juniorki, Dora Helena Moguš otpucala je ostvarila plasman na 26 mjesto u konkurenciji juniorki i 20 mjesto u konkurenciji mlađih juniorki.

Tea Njegovec sa 596,1 krugova u disciplini zračne puške plasirala se na 20 mjesto u konkurenciji juniorki, a u konkurenciji mlađih juniorki ostvarila je plasman na 11. mjesto. Jana Tetkić je u kategoriji juniorke osvojila 37, a u kategoriji mlađe juniorke 34 mjesto.