×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-05-10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-05-10/02

Hrvatski veslački klub «Vukovar» je ove 2011. godine, u subotu, 07. svibnja, organizirao veslačko natjecanje pod imenom „VIII. regata sv. Filipa i Jakova“, a koja je ujedno bila i 3. regata Veslačkog kupa „Miljenko Finderle“. Regata se organizirana povodom proslave Dana grada Vukovara i bila je pod pokroviteljstvom grada Vukovara.
Sudjelovalo je 9 veslačkih klubova iz Karlovca, Zagreba i Osijeka u svim dobnim skupinama, od kadeta do seniora, te studenata. Nastupilo je 350 veslačica i veslača, a po drugi puta su veslali studenti-veslači Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara u osmercima u ženskoj i muškoj konkurenciji.
Voženo je 6 utrka prednatjecanja, te 28 finalnih utrka. Podijeljeno je 64 kompleta medalja ( zlatne, srebrne i brončane).
Klubovi iz Istre, Primorja i Like nisu došli, te su izostanak opravdali visokim troškovima putovanja i udaljenosti koju ovaj Kup zahtijeva.
Studentice Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara su bile druge u svojoj konkurenciji, dok su studernti bili treći.
U ukupnom bodovanju u Vukovaru, HVKV je zauzeo 5. mjesto, dok je nakon svih regata Veslačkog kupa „Miljenko Finderle“ na zadovoljavajućem sedmom mjestu od 15 klubova.
Ivana Krkljuš nije nastupila na regati u Vukovaru, pošto se nalazila u Njemačkoj na jakoj međunarodnoj juniorskoj regati. Na istoj je nakon pobijede u prednatjecanju, koje se provelo u pet skupina, zauzela odlično drugo mjesto u finalnoj utrci.

Ukupni rezultati prednatjecanja

Ukupni rezultati finala

{gallery}vijesti/2011-05-10/02{/gallery}