Uspješan nastup Nogometne škole "Mali Vukovarac" u Salzburgu
Kadeti HNK Vukovar '91 (U-17) sudjelovali su na 9. međunarodnom nogometnom turniru 11. i 12. lipnja ( Mozart trophy 2011) u Salzburgu.
Turnir je organiziran u četiri dobne kategorije: limači (U-11), mlađi pioniri (U-13), pioniri (U-15) i kadeti (U-17) i ukupno je bilo 50-tak ekipa iz Nizozemske, Francuske, Njemačke, Švicarske, Češke, Turske, Hrvatske i Austrije.
U dobnoj kategoriji (U-17) bilo je šest ekipa u kojem je igrala i ekipa škole Mali Vukovarac.
Ekipe su po kvaliteti bile dosta izjednačene te je do zadnje utakmice pobjednik bio neizvjestan. Ekipa Vukovaraca zadnju utakmicu odigrala je izuzetno kvalitetno, te svojim znanjem nadigrala i uvjerljivo pobijedila ekipu iz Austrije sa čak 4:0 i s tom pobjedom osigurala si osvajanje turnira.
Na nogometaše škole, ovo bilo veliko iskustvo i veliki motiv da i dalje naporno i marljivo treniraju.
Kadeti HNK Vukovar '91: R. Lacić, M. Kovač, I.Ivanković, N.Vida, S.Uherek, J.Ivančević, I. Filić, M.Balić, A. Ripić, M.Lacić, H.Jajetić, M.Tomić, D.Stanković, T.Ivić, A.Vuković, I.Pejaković, L.Skeledžić, J.Maj, M.Korolija i D.Škarica, Trener momčadi: D. Vidović, a vodja puta T. Skeledžić.
Ovom prilikom ŠN "Mali vukovarac" zahvaljuje se svim hrvatskim obiteljima u Salzburgu što su udomili našu djecu, gosp. Petru Barukčiću na velikom gostoprimstvu i našem dragom župniku Zlatku Špeharu što su nam omogućili sudjelovanje na ovom turniru i svim sponzorima koji su na bilo koji način pomogli pri organizaciji odlaska u Salzburg.

{gallery}vijesti/2011-06-17/02{/gallery}