×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-09-08/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-09-08/02

Mažoretkinje grada Vukovara su od 01. do 04. rujna ove godine sudjelovale na 13. Europskom prvenstvu mažoretkinja održanom u Zagrebu.

U teškoj konkurenciji naše su cure izborile najbolji rezultat do sada, budući da smo postale viceprvakinje Europe u sve tri kategorije, kadetskoj juniorskoj i seniorskoj.

Na prvenstvu su sudjelovale 102 formacije iz 16 zemalja, što znači da je na Europskom prvenstvu ove godine bilo preko 2.500 smažoretkinja iz cijele Europe. Najveće iznenađenje prvenstva bile su naše kadetkinje (djevojčice od 8 do11 godina) koje treniraju tek nepune dvije godine, a već su postigle ovaj zavidni rezultat!

Suze radosnice u njihovim očima nakon proglašenja, nama su ipak bile najveće priznanje. Djevojke su cijelo ljeto trenirale po tri sata dnevno i trud se isplatio, budući da smo apsolutni viceprvaci Europe, što još nikome do sada nije pošlo za rukom. Isto tako moram naglasiti da je naša Milena Marta Vidoš u kategoriji solo senior od ukupno 17 natjecateljica osvojila izvrsno treće mjesto.

{gallery}vijesti/2011-09-08/02{/gallery}