Na igralištu HNK „Radnički“ u Borovo naselju održan je Memorijalni nogometni turnir u spomen na 26 članova kluba koji su poginuli za obranu Vukovara i svoje Hrvatske. Počast im je odana uoči početka turnira kod spomen obilježja uz nogometno igralište, a vijenac je položilo i svijeću zapalilo i izaslanstvo grada Vukovara: gradonačelnik Željko Sabo, zamjenik gradonačelnika Željko Pinjuh i stručni suradnik za šport i branitelje Vjekoslav Karaula.
U pozdravnom govoru predsjednik Radničkog Danijel Rehak se prisjetio mladića koji su te '91. godine nogometne lopte zamijenili puškama i dali ono najvrjednije, kako bi danas igrali pod stijegom slobodne Hrvatske, a sudionicima memorijala se prigodno obratio i gradonačelnik Željko Sabo zahvalivši što održavaju ovu lijepu manifestaciju i zaželio ugodan boavak u Vukovaru. Početni udarac na turniru izveo je zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković-Mladi Jastreb.
Ove godine na Memorijalu nastupio je šest ekipa – HRT, RTL, Nova TV, veterani Radničkog, Hrvatski liječnici i Novinari. Pobjednici 4. Memorijalnog turnira su veterani domaćina „Radničkog“ koji su u finalu slavili protiv ekipe Cro doc's –Hrvatskih liječnika rezultaom 7:6 poslije izvođenja jedanaesteraca. U susretu za treće mjesto ekipa Nove TV je bila bolja od kolega sa RTL-a.
Svi sudionici turnira, među kojima su neki po prvi puta bili u gradu heroju, su izrazili zadovoljstvo gostoprimstvom te su obećali kako će i narednih godina posjećivati Memorijal.

{gallery}vijesti/2011-09-26/02{/gallery}