S ovog natjecanja vratile su se, ove vrijedne cure, s dva pehara i tri medalje. Ekipno: mlađe kadetkinje - bronca, a juniorke - srebro.

Pojedinačne medalje: kadetkinja B Stela Lara Tenšek –zlato, mlađe kadetkinje Tena Ivanković- bronca i juniorka Ivana Kiralj -srebro.

26.05. u Slavonskom Brodu održano je 2. Kolo 50 KUPa slavonije i Baranje, gimnastičarke iz pet županja odmjerilo je svoje sposobnosti. Naše cure, pod vodstvom trenera Đorđa i Martine Stojšić, otišle su sa velikim očekivanja i to s pravom. Bile su među najuspješnijim natjecateljicama u svim kategorijama, ekipno i pojedinačno. Sutkinje ovog natjecanja Bosiljka i Rebecca Nikolina Stojšić potvrdile su vidljiv napredak u kvaliteti vježbi.

U B programu u kategoriji kadetkinja Stela Lara Tenšek je potvrdila rezultat sa prošlog kola, okitila se zlatnom medaljom i dokazala da je najbolja kadetkinja naše regije. Trenerica Martina je zadovoljna uspjehom i napretkom svoje vježbačice.

U kategoriji mlađih kadetkinja ekipno 3. mj, a pojedinačno: 3. Tena ivanković, 4. Kristina Gužvić, 11. Vanja Kiralj i 18. Tijana Lukić

Kadetkinje ekipno 4. mj, pojedinačno: 8. Lucija Gračanin, 10. Marina Tomšić, 13. Milica Đukić i 27. Klara Vukovac

Juniorke ekipno 2. mj, pojedinačno: 2. Ivana Kiralj, 5. Maja Kosić, 8. Ana Herceg i 10 Brigita Solaković

Seniorke pojedinačno: 4. Tea Stojšić, 5. Dragana Bijelić

Treneri su zadovoljni postignutim rezultatima i vjeruju da će cure potvrditi dobru formu i na 3. kolu koje je na rasporedu 16.06 u Valpovu.

pic 01