{gallery}2015/06/09/02{/gallery} U Valpovu je 6.6. održano 3. kolo C u ženskoj sportskoj gimnastici . Bila je to posljednja prilika u ovom dijelu sezone, da se što uspješnije odradi natjecanje, ostvari što bolji plasman i pokuša izboriti nastup na državnom prvenstvu. Gimnastički klub vukovar imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji Vukovarske gimnastičarke su nastupile pod vodstvom trenera Đorđa Stojšić, a za vukovarski klub su sudile Bosiljka i Martina Stojšić. . Najmlađe članice su imale prvi nastup u C programu i to je prvi puta da je nastupila ekipa u najmlađoj dobnoj skupini do 7 godina, a ostvareni rezultat je iznad očekivanja.
Ml kadetkinje ekipno 2. a pojedinačno 1. Ela Andrašević, 3. Nika Budim, 26. Mateja Sikirica, 20. Ana Maras i 24. Tia Šarić
Ml Juniorke ekipno 1. pojedinačno: 2. Ella Kalentić, 5. Miljana Poznanović, 10. Iva Čikanović, 16. Ela Vojtkiv, 20. Nikolina Velikić i 21. Petra Petričević
Juniorke ekipno 3. Pojedinačno: 8. Lucija Gračanin, 9. Vanja Kiralj, 14. Kristina Gužvić, 15. Tena Ivanković, 25. Ivana Crnjac
Seniorke ekipno 1. a pojedinačno: 4. Tea Stojšić, 5. Maja Kosić, 6. Gabrijela Dudić
Konkurencija je bila brojna i vidljiv je napredak u broju i kvaliteti izvedbe prikazanih elemenata u vježbi. Sutkinje su imale jako težak posao.
U Sl Brodu je u nedjelju 7.6. održano 3 kolo B programa u KUPu Slavonije i Baranje. Vukovarski klub je imao predstavnice u dvije kategorije. Već iskusna natjecateljica u B programu Ivana Kiralj je osvojila 1. mjesto i još jednom dokazala da je najbolja seniorka u regiji Istok. Prvi nastup u B programu imala je Monika Zovko, koja ima 6 godina i natjecala se u kategoriji ml kadetkinje. Uz manje poteškoće na gredi, ostale sprave je odradila odlično i zauzela je 3. mjesto i osvojila brončanu medalju.
U ukupnom zbroju osvojenih odličja ,od ovog vikenda, GK Vukovar bogatiji je u ekipnoj konkurenciji za 2 zlata i 1 srebro, a u pojedinačnoj konkurenciji za dva zlata i dvije bronce.
Krajem ovog mjeseca očekuje ih još jedno natjecanje Pojedinačno prvenstvo grada Vukovara i onda u 7. mj slijedi zasluženi odmor do ljetnih priprema .