{gallery}2015/10/21/0{/gallery} Dražen Pejić iz Košarkaškog kluba Borovo Vukovar novi je predsjednik Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije. Marijan Rac (KK Ilok) je novi dopredsjednik, dok je Ivan Vujeva (KK Vinkovci) novi tajnik. To je kratki rezime redovne Skupštine županijskog košarkaškog Saveza koja se održala u zelenom salonu vinkovačkog hotela Admiral.
Uz predsjednika Dražena Pejića i dopredsjednika Marijana Raca u Izvršni odbor izabrani su Đorđe Ćurčić iz KK Borovo Vukovara, Saša Rajković ispred HKK Vukovar, Tomislav Puljić iz KK Županja, Igor Modalek iz Udruge košarkaških trenera Vukovarsko-srijemske županije, Branislav Orešković ispred Udruge košarkaških sudaca Vukovarsko-srijemske županije, Branko Krekman iz Košarkaškog kluba Slavonac iz Komletinaca, te Tihomir Primorac iz KK Vinkovci.
Predsjednik Nadzornog odbora jest Dalibor Šandrk iz Vinkovaca.
Izborom Dražena Pejića za novog predsjednika, te odabirom Đorđa Ćurčića i Igora Modaleka iz Udruge košarkaških trenera naše županije, a koji je ujedno i trener u Košarkaškom klubu Borovo Vukovar, u Izvršni odbor županijskog Saveza dalo se i određeno priznanje KK Borovo Vukovaru na prepoznatom radu i trudu.