{gallery}2015/10/26/01{/gallery} Ovaj vikend 24.10.2015. u Vršcu Republika Srbija održavao se 10 jubilarni Memorijal Dušan Heđeši Noć borilačkih vještina u spomen na pedagoga i svestranog sportaša Dušana Heđešija. Uz sudjelovanje velikog broja borilačkih klubova i boraca učestvovao je i klub Vukovarski sokol predvođen trenerom Crnjac Josipom sa borcima Matijašević Denisom, Sablić Markom i Binder Davidom. Borci Vukovarskog sokola demostrirali su borbu grapplinga u kojoj su postigli višestruke uspjehe i osvojili mnogo brojne medalje na natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Organizator Hanshi Srđan Ratković iskoristio je prisustvo sensei Crnjac Josipa kako bi pred svim učesnicima najavio njihov odlazak u Barcelonu gdje će im biti dodjeljeno priznanje od 300 odabranih majstora borilačkih vještina iz cijelog svijeta za njihov dugogodišnji predan i naporan trud i rad u promicanju borilačkih vještina i sporta, također gosp. Ratković najavio je i odlazak gosp. Crnjac Josipa u Lisabon (Portugal) u Hall of Fame u svibnju slijedeće godine. Tom prigodom će gosp. Crnjac Josip biti primljen među mnogobrojne zaslužne sportaše u borilačkom svijetu u Kuću slavnih, također za najuspješnijeg učenika nagradu u Kući slavnih u Lisabonu primit će i Denis Matijašević iz Vukovarskog sokola.

Sensei Crnjac je iznimno ponosan na to priznanje kako svoje tako i svog učenika-borca jer time se dokazalo da je dugogodišnje zalaganje, trud i rad prepoznat u svijetu majstora borilačkih vještina.