{gallery}2016/08/11/01{/gallery} Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Gradskim savjetom mladih grada Vukovara i Europskim domom Vukovar organiziraju aktivnosti na Međunarodni dan mladih 2016. u Vukovaru. Pogledajte raspored aktivnosti i kako se možete uključiti.

Svakog 12. kolovoza svijet slavi Međunarodni dan mladih, pa tako i Info centar za mlade Vukovar.

Međunarodni dan mladih 2016. obilježavat će se u cijelom svijetu brojnim događanjima, a događaj ICM-a uvršten je u SVJETSKU MAPU svih onih koji će obilježiti ovaj dan i prvi u Hrvatskoj se pridružio brojnim drugim aktivnostima u istome cilju - Slaviti postignuća mladih u svijetu te ohrabriti njihovo sudjelovanje u društvu.

U petak, 12.8.2016. u 11:00 sati u centru grada Vukovara, ispred Radničkog doma Vukovar okupit će se mladi i zajedno provesti nekoliko aktivnosti u centru grada, a od 14:00 sati i na Vukovarskoj Adi.

ICM Vukovar poziva sve mlade zaintersirane za uključivanje u aktivnosti:

1. Provođenje ankete s mladima "Na koju temu želite radionicu u Rujnu 2016. godine?"

2. Druženje s mladima iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske koji trenutno sudjeluju u projektu „Mladi ujedinjeni u miru". Jedan od rezultata rada mladih bit će izrađene mirovne razglednice koje će se poslati na različite adrese institucija i organizacija kako bi predstavili i potaknuli potrebu kontinuiranog rada sa mladima iz ratom pogođenih zajednica.

3. Nagradna igra - Volonteri ICM-a Vukovar će vas potražiti s okvirom za fotografiranje, nakon što se fotografirate, podijelit će vašu fotografiju na FACEBOOK STRANICI ICM-a i one 3 osobe na fotografijama koje osvoje najveći broj "Like"-ova čekaju nagrade.

4. Putujuća informiraonica - informiranje o temama koje su aktualne za mlade

5. Ispisivanje poruka na platno "Zašto volim Vukovar!"

ICM te poziva da se uključiš u obilježavanje Međunarodnog dana mladih 2016. na društvenim mrežama:

#Youth2030 #YouthDay #informirajse #ICMVukovar


Aktivnosti Info centra za mlade Vukovar financirane su sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.