{gallery}2016/08/16/01{/gallery} Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Gradskim Savjetom mladih Grada Vukovara obilježio je Međunarodni dan mladih aktivnostima za mlade i s mladima u centru grada Vukovara.

Razgovarali smo s medijima o aktivnostima udruga mladih i za mlade, proveli istraživanje s mladima o kojoj temi žele biti informirani u 9. mjesecu, družili se s mladima koji su trenutno u kampu "Mladi ujedinjeni u miru" Europskog doma Vukovar, informirali mlade kroz našu Putujuću informiraonicu o Garanciji za mlade i aktivnostima ICM-a, fotografirali i uključili mlade u Nagradnu igru - Fotka u okviru te su mladi imali priliku na platno napisati zašto vole grad Vukovar!

Ovim putem ICM se zahvaljuje svim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove ideje i poziva sve mlade (15-30 godina) koji su zainteresirani za volontiranje da se jave u Info centar za mlade Vukovar na adresi 204. vukovarske brigade 43, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox na facebook stranicu "Info-centar Za Mlade Vukovar".

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih!

#informirajse #ICMVukovar #gsmgv