×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/12/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/12/02

Sunce, smijeh, odlično društvo i pravi cilj - prvi second hand shop na otvorenom, vukovarski Vau & Mijau ove je subote bio pravi pogodak ! Zahvaljujući svima vama koji ste nam proteklih mjeseci slali i donirali ''viškove'' imali smo priliku ponuditi zainteresiranima raznoliki izbor doslovno svega i svačega, od kaputa, haljina, košulja, vesta, đempera, trenirki do dječjih hodalica i unikatnog nakita - a oni su nama, zauzvrat, donirali ni manje ni više nego 1814,00 Kn - ha ! Od srca Vam hvala!

Naša ekipa uvijek spremnih volontera imala je i ovaj put dodatno pojačanje u vidu šapica-društvo su nam pravili štenci medenci iz Vijeća Europe, Stella, Nell i svugdje prisutni Skinny, poznat i kao gradski maneken te mazni i predragi, klempavi Vitez, koji su svi na očigled roditelja baš njihovoj djeci više nego strpljivo ''objašnjavali'' da su oni „opasni crni veliki psi koji jedu ljude“, a sve to kroz češkanja, maženja, navlačenja ušiju i sl... Nakratko nas je obišao i jedan od Remynih sinčića čiju fotku nažalost nemamo jer smo bili prezauzeti maženjem i čuđenjem koliko se njeni klinci razlikuju jedni od drugih izgledom :).Startali smo idealno. Pitate se kako? Pa udomljenjem naravno!! Naš momčić bonbončić, jedini dečko iz ekipe štenaca s adrese Vijeća Europe otišao je jučer put svog novog doma ( i savršeno je dostojanstveno to izveo). No, da se ne bi slučajno dogodila neravnoteža svemira, čim smo njega udomili javljeno nam je za novo neželjeno štene – Helenu – premedenu dvoipolmjesečnu čupavicu koju su u kartonskoj kutiji izbacili u jarak kraj ceste na Petrovačkoj doli. I tako smo opet u ravnoteži... (za one koji sumnjaju - ovo je ironija).No, kako smo već navikli da na svako udomljenje dođe otprilike 3-4 nove neželjene njuškice, nismo previše iznenađeni i uz vašu podršku, nastavljamo dalje.Sve u svemu, divan dan :))

Osim donatorima i svima vama koji ste nas posjetili jučer, posebnu zahvalu dugujemo ZUO Đani što su nam dali prostor za potrebe organizacije ovog našeg druženja.

Vidimo se uskoro opet !

{gallery}2012/03/12/02{/gallery}