Sunce, smijeh, odlično društvo i pravi cilj - prvi second hand shop na otvorenom, vukovarski Vau & Mijau ove je subote bio pravi pogodak ! Zahvaljujući svima vama koji ste nam proteklih mjeseci slali i donirali ''viškove'' imali smo priliku ponuditi zainteresiranima raznoliki izbor doslovno svega i svačega, od kaputa, haljina, košulja, vesta, đempera, trenirki do dječjih hodalica i unikatnog nakita - a oni su nama, zauzvrat, donirali ni manje ni više nego 1814,00 Kn - ha ! Od srca Vam hvala!

Naša ekipa uvijek spremnih volontera imala je i ovaj put dodatno pojačanje u vidu šapica-društvo su nam pravili štenci medenci iz Vijeća Europe, Stella, Nell i svugdje prisutni Skinny, poznat i kao gradski maneken te mazni i predragi, klempavi Vitez, koji su svi na očigled roditelja baš njihovoj djeci više nego strpljivo ''objašnjavali'' da su oni „opasni crni veliki psi koji jedu ljude“, a sve to kroz češkanja, maženja, navlačenja ušiju i sl... Nakratko nas je obišao i jedan od Remynih sinčića čiju fotku nažalost nemamo jer smo bili prezauzeti maženjem i čuđenjem koliko se njeni klinci razlikuju jedni od drugih izgledom :).Startali smo idealno. Pitate se kako? Pa udomljenjem naravno!! Naš momčić bonbončić, jedini dečko iz ekipe štenaca s adrese Vijeća Europe otišao je jučer put svog novog doma ( i savršeno je dostojanstveno to izveo). No, da se ne bi slučajno dogodila neravnoteža svemira, čim smo njega udomili javljeno nam je za novo neželjeno štene – Helenu – premedenu dvoipolmjesečnu čupavicu koju su u kartonskoj kutiji izbacili u jarak kraj ceste na Petrovačkoj doli. I tako smo opet u ravnoteži... (za one koji sumnjaju - ovo je ironija).No, kako smo već navikli da na svako udomljenje dođe otprilike 3-4 nove neželjene njuškice, nismo previše iznenađeni i uz vašu podršku, nastavljamo dalje.Sve u svemu, divan dan :))

Osim donatorima i svima vama koji ste nas posjetili jučer, posebnu zahvalu dugujemo ZUO Đani što su nam dali prostor za potrebe organizacije ovog našeg druženja.

Vidimo se uskoro opet !

{gallery}2012/03/12/02{/gallery}