Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije, animatori i predstavnici udruga osoba s invaliditetom Vinkovačke regije, organizirali su u nedjelju 21.listopada susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji pod geslom ''Želiš li ozdraviti? (Iv 5,6)'' u kojemu su sudjelovali i korisnici i djelatnici Društva MRO Vukovar.

Susret se održao u popodnevnim satima u Tovarniku, u dvorani Osnovne škole Antuna Gustava Matoša, s ciljem da se ostvari bolja međusobna povezanost udruga i institucija, da se osvijesti dostojanstvo svake ljudske osobe i poveća osjetljivost društva za problematiku i poteškoće osoba s invaliditetom.

Nakon pozdravnih govora gđe. Tihomile Viljetić, gđe. Marije Bataković, ravnateljice osnovne škole A.G.Matoš i vlč. Alojzija Kovačeka naša pjevačka skupina imala je čast svojim glazbenim programom otvoriti ovaj susret koji se nastavio odvijati u zabavnom duhu i to izvedbama prisutnih udruga i ustanova te nakon toga zajedničkim misnim slavljem.

Na temelju zamolbe organizatora ustupili smo im opremu za ozvučenje kao doprinos uspješnoj provedbi ove manifestacije.

{gallery}2012/10/23/01{/gallery}