Razvojna agencija Vukovar izradila je projekt obnove i prenamjene III kata Radničkog doma u Borovo naselju, a za potrebe osnivanja poduzetničkog inkubatora. Važnost projekta leži u činjenici da na području Vukovarsko-srijemske županije trenutno ne postoji poslovni inkubator u punom smislu i sa svim odrednicama poslovne infrastrukture.
Nositelj projekta je Razvojna agencija Vukovar, dok ukupna investicija koja obuhvaća obnovu III kata s krovištem , uvođenje dizala u objekt, uspostavljanje poduzetničkog inkubatora za uslužne djelatnosti te konferencijske dvorane s mogućnošću simultanog prevođenja iznosi 672.046,00 €.
Ovim projektom regija bi dobila 1.300 m2 poslovnog prostora s predviđenih 29 uredskih prostora namijenjenih prvenstveno razvoju uslužnih djelatnosti temeljenih na pružanju usluga industriji kojih na prostoru šire regije nedostaje.
Projekt je apliciran na natječaj IPA III c poslovna infrastruktura 29.listopada 2010. god. dok će obavijest o izboru nakon provjere prihvatljivosti predlagatelja projekata biti krajem svibnja i početkom lipnja 2011.godine.
Na Sjednici Povjerenstva za dodjelu jamstva iz Lokalnog jamstvenog fonda grada Vukovara dana 14.rujna 2010. u prostorijama Razvojne agencije Vukovar d.o.o., odobreno je izdavanje jamstva za Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nositelja Denisa Zeke. Poduzetnički pothvat predstavlja oživljavanje turističke ponude na području grada Vukovara, a obuhvaća ishođenje dozvola za izgradnju kušaonice, soba za noćenje, nabavku čiklji itd… Projekt podrazumijeva povezivanje turističkih proizvoda te spajanje turističkih sadržaja grada Vukovara sa sadržajima koji će nastati na području arheološkog nalazišta Vučedol. Kreditna sredstva osigurava Raiffeisen banka, dok je iznos jamstva 142.819,69 kuna.