×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/27/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/27/05

Tjedan urbane kulture 2012, u organizaciji Mirovne grupe mladih Dunav, Blackout festivala – Generala Wooa i Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Vukovar, jučer je započeo hip hop radionicom za mlade u prostorima YPGD-a i nastupom skupina koje se bave urbanim plesom na gradskoj plaži.

U večernjim satima u ugodnoj atmosferi beach bara Danube Gardens publiku su s urbanim plesom upoznale i uz to dobro zabavile domaće snage – dvije vukovarske plesne skupine: dečki iz Urbanog ritma i djevojke iz plesne sekcije Hrvatskog doma.

Tjedan urbane kulture traje do 7. srpnja i ulaz na sva događanja je besplatan. Večeras vas pozivamo u Ružičkinu kuću, gdje od 20 sati možete vidjeti radove mladih kreativaca grada Vukovara i podržati njihov rad. Predstavljamo reportažu "Vrati se na Dunav", o tome kako društveno angažirani mladi i kulturni djelatnici vide život u gradu Vukovaru i kako doprinose socijalnoj inkluziji mladih. Reportaža je snimljena u Vukovaru tijekom ožujka 2012. u sklopu Karavane u kojoj su sudjelovali mladi iz Šapca, Vukovara, Banja Luke i Kopra kao dio projekta Multimedijalna produkcija za socijalnu inkluziju mladih. Bit će postavljena izložba fotografija Ana Bučko te audiovizualna i tradicionalna izložba umjetničkih radova autora Saše Kunića, izložba crteža grafike autora Nikole Varenice i fanzin kratkih priča nastao u Den Haagu u svibnju 2012. tijekom seminara za mlade umjetnike u okviru projekta Young Artist Linked In program Mladi na djelu.

{gallery}2012/06/27/05{/gallery}