×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/29/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/29/05

Na vukovarskom Tjednu urbane kulture od utorka do petka (26 - 29. lipnja) u prostorima Mirovne grupe mladih Dunav General Woo vodio je hip hop radionicu za dvadesetak mladih polaznika iz Vukovara i Vinkovaca. Osim intenzivnog repanja, u dobroj radnoj i kreativnoj atmosferi, održano je i jedno predavanje o glazbenoj produkciji. Kao rezultat radionice snimljeno je šest hip hop pjesama.

U srijedu, 27. lipnja u večernjim satima u Ružičkinoj kući predstavljeni su radovi mladih vukovarskih kreativaca. U videoreportaži "Vrati se na Dunav" mladi aktivisti te kulturni radnici govore u situaciji u gradu što se tiče društvene uključenosti mladih i raznih manjinskih skupina. Saša Kunić predstavio se svojim likovnim radovima i videom "Vukovar kroz vrijeme", u kojem vrlo efektno doslovno vlastoručno oslikava motive grada u različitim razdobljima. Ana Bučko izložila je svoje fotografije, a Nikola Varenica Grafike. Predstavljen je i fanzin priča nastao u svibnju ove godine u Den Haagu na seminaru za mlade umjetnike u okviru projekta Young Artist Linked In program Mladi na djelu.

Tjedan urbane kulture održava se u Vukovaru već treću godinu. Organizatori su Mirovna grupa mladih Dunav, Blackout festival - General Woo i Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar.

{gallery}2012/06/29/05{/gallery}