Srpanjski Chill out u Gradskoj knjižnici Vukovar protekao je vrlo radno, ali isto tako i veselo, maštovito, raznobojno i zabavno. Cijeloga mjeseca termini kreativnih radionica okupili su veliki broj djece, ali i roditelja, zajedno s Nansen dijalog centrom iz Osijeka naučili smo izrađivati lutke, ali i glumiti. Bilo je onih kojima je povijest i preko ljeta draga i zanimljiva pa su bili Mali povjesničari, dok su najmlađi u Puzalici doslovno uživali. Premda smo mislili da će više odraslih željeti spikati, ipak su oni mlađi preuzeli inicijativu, a time i Basic English. Za one koji ne znaju, pogledajte na fejsu kako smo spasili Chill out i kako je on dobio službeni barjak.

Zabavno je bilo i u našim Ograncima. U Borovu naselju zaživjela je priča o Ivici i Marici, a prostor knjižnice pretvorio se u pravu bajku jer su polaznici kreativnih radionica izrađivali i stabla i slatku kućicu i bombone i puno toga još što se u priči nalazi.

U Ogranku Sotin upriličena je podjela đačkih knjižica, a nakon toga Chillanju nije bilo kraja. Izrađivali su se bookmarkeri, morska čarolija, Kipovi slobode, učili smo Origami, a čak smo se i Pokemona prisjetili.

Eto tako smo chillali u srpnju, a u kolovozu vas očekuju:

Mala škola - u Vukovaru - ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10:00 do 11:00, radionica talijanskog u Ogranku Sotin te njemačkog jezika u Ogranku Borovo naselje. Naši termini kreativnih radionica i Puzalice i dalje su isti i nadamo se da ćete ih iskoristiti.

Ljubitelje šaha također pozivamo da se u kolovozu sCOOLiraju kod nas, utorkom od 17:00 sati, a znamo da ima dosta zainteresiranih za učenje tipanja bez gledanja pa ih pozivamo da od četvrtka 9. kolovoza i svaki četvrtak nakon toga, dođu u Knjižnicu. Radionica Worda i slanja e-maila i dalje će se organizirati, ukoliko ste htjeli doći, a niste do sada imali vremena.

Naša foto akcija zaživjela je u srpnju, hvala svima koji su nas se sjetili i poslali svoje fotografije. One su već neko vrijeme na fejsu i mogu se lajkati. Akcija traje i dalje tako da pozivamo sve koji odlaze na godišnji odmor u kolovozu da nas se sjete i pošalju neku sliku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te nas pratite na našem facebook profilu i web stranici www.gkvu.hr .

Pratite i sudjelujte i dalje u našim događanjima jer vrijeme je za dobru knjigu i još bolji Chill out u Knjižnici!

{gallery}2012/08/03/01{/gallery}