×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2012\06\27\04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/27/04

U DV Vukovar 2, završetak pedagoške godine obilježen je različitim sadržajima i aktivnostima s djecom i roditeljima. Osim kratkih prigodnih svečanosti za djecu i roditelje na razini odgojnih skupina, Vrtić je organizirao svečanosti za javnost, na kojima je prezentiran dio realiziranog odgojno-obrazovnog rada s djecom tijekom godine.

Javne svečanosti održane su u DV „Borovo" , za korisnike predškolskog programa u Borovu naselju, te u Hrvatskom domu u Vukovaru, za djecu i roditelje iz DV „Radost". Pored kratkog tematskog i kolaž programa u kojima su bili zastupljeni: pjesme, plesovi, dramatizacije, plesne dramatizacije i recitacije, ovim prigodama, upriličen je i svečani rastanak budućih školaraca s vrtićem. Svim prvašićima uz diplome i „spomenare" iz vrtića, poželjeli smo uspješan prelazak u novu školsku sredinu.

{gallery}2012/06/27/04{/gallery}