{gallery}2016/06/17/05{/gallery}Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava je sa suradnicima održao javnu tribinu na temu kvalitete života u središtu grada Vukovara.

Javna tribina održana je u Osnovnoj Školi Dragutina Tadijanovića gdje su građani gradonačelniku i suradnicima te direktorima gradskih tvrtki postavljali pitanja i iznosili prijedloge kako bi se mogla poboljšati kvaliteta života građana.

„Želimo čuti probleme s kojima se susreću građani ovoga dijela grada, njihove sugestije, želje i interese te im izaći u susret i u zajedništvu napraviti korisne stvari za naš grad“, rekao je gradonačelnik Penava te naglasio kako su ovakvi susreti s građanima pravi način da se u izravnoj komunikaciji sazna što konkretno muči stanovnike određenog dijela grada Vukovara. „Ovo je treća javna tribina koju održavamo, a i u budućnosti očekujemo niz pitanja o lokalnoj problematici, gdje fali klupa, koš za smeće, čiste li se ili ne gradske površine, grade li se parkirališta, saniraju li se objekti, uklanjaju divlja odlagališta otpada“, dodao je Penava.

„Građani su gradske čelnike upoznali s problemima, a to su ponajprije problemi u komunalnoj infrastrukturi“, rekao je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, dodajući kako će iste nastojati riješiti u što kraćem roku.