{gallery}2016/06/27/02{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava posjetio je Udrugu umirovljenika „Zapadni Srijem", Podružnicu Borovo Naselje.

Tom prilikom predsjednik podružnice Miloš Kadić zajedno s članovima upoznao je gradonačelnika s radom i problemima navedene Udruge.

Na početku samoga sastanka gradonačelnik je predstavio aktualne infrastrukturne i druge važne radove i buduće planove koji će se realizirati na području Borova Naselja.

„Okupili smo se ovdje kako bismo saznali koji su primarni problemi prvenstveno Udruge, ali i Borova Naselja u cilju da ih riješimo u što kraćem roku. Većinom su to problemi prostora u kojima se sama Udruga nalazi. Osigurat ćemo klima uređaje koji će svakako olakšati boravak članova u ovom prostoru, zatim ćemo izvršiti sanaciju oštećenja i nedostataka u prostorijama", rekao je gradonačelnik Penava.

Predsjednik Udruge Miloš Kadić rekao je kako je članove zanimalo rješavanje problematike Udruge i stanovnika Borova Naselja. "Gradonačelnik je strpljivo odgovarao na sva pitanja i ovom prilikom mu na tome zahvaljujem. Vidimo da su u Borovu Naselju u tijeku brojni radovi, što nas uveseljava i nadamo se da će na red doći preostala sporna pitanja što se tiče samoga područja, a o čemu smo razgovarali na sastanku. Predočili smo i primarni problem naše udruge, a to su zapuštene prostorije, budući da su članovi Udruge sami dali financijski doprinos kako bi se zgrada obnovila, no s vremenom je to dotrajalo. Gradonačelnik je obećao ispuniti neke od naših zahtjeva, a nadam se da će s vremenom svi problemi biti riješeni na obostrano zadovoljstvo", rekao je Miloš Kadić, predsjednik Udruge umirovljenika "Zapadni Srijem".