{gallery}2016/07/29/02{/gallery} Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović obišli su dječje igralište u Vinkovačkoj ulici.
Na ovoj lokaciji postavljena je nova panel ograda dimenzija 11x15 m, a izgrađena je i nova staza do igrališta te nova dječja igrala ukupne vrijednosti 100.000,00 kn.

Ovom prilikom Pavliček je rekao: - radi se o novoizgrađenom dječjem igralištu na Vinkovačkoj cesti. Radi zaštite djece postavljena je plastificirana ograda i podloga od kamena kako bi djeca bila uistinu sigurna prilikom igranja – kaže Pavliček i dodaje kako na području Grada Vukovara ima na pedeset lokacija dječjih igrališta, a prilikom preuzimanja naših funkcija 80% ih je bilo u derutnom stanju zbog neodržavanja tako da smo još prošle godine krenuli u sanaciju postojećih i izgradnju novih. Ove godine izgradili smo tri nova, a planiramo još šest. Novih šest igrališta financirati će se dijelom iz donacija, a dijelom iz vlastitih sredstava u vrijednosti oko 350.000,00 kn.

 

Izvor: www.hrv.hr