{gallery}2016/12/14/03{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava održao je susret s predstavnicima medija koji su tijekom 2016. godine pratili rad Gradske uprave Grada Vukovara.

Penava je zaključio kako su mediji na poziv službe odnosa s javnošću Grada Vukovara u ovoj godini u prosjeku 4 dana tjedno, točnije oko 200 puta ove godine, pratili rad Gradske uprave, posebno na području komunalne infrastrukture, susreta s visokim državnim i inozemnim dužnosnicima, humanitarne akcije, manifestacije iz područja kulture i sporta te mnoge druge događaje u organizaciji Grada Vukovara.

Naročito se zahvalio svim predstavnicima medija koji su dali svoju potporu projektu „Vukovarski Vodotoranj – Simbol hrvatskog zajedništva" kroz sponzorstvo nad istom, naglasivši kako je posao izvrsno obavljen, a tome svjedoči i odaziv fizičkih i poravnih osoba koji su se akciji priključili.

Također, veliku zahvalu je gradonačelnik uputio medijskim kućama i njihovim djelatnicima koji su zabilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2016. godine, a gotovo da i nema predstavnika koji putem sredstava javnog priopćavanja tu priču nije prenio na dostojanstvenoj razini, od novinskih i radijskih, sve do televizijskih kuća u Republici Hrvatskoj, ali i susjednim zemljama.

Na kraju kratkog obraćanja gradonačelnik Penava je svim nazočnima, kao i njihovim kolegama, ali i obiteljima zaželio sve najbolje za predstojeće blagdane te ugodnu suradnju i sljedeće godine, na obostrano zadovoljstvo.