{gallery}2016/12/16/04{/gallery}Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava susreo se s predstavnicima gospodarske scene grada Vukovara koji su u 2016. godini ostvarili značajna poslovna postignuća te ostvarili potpore Grada Vukovara

Tom im je prigodom svima zahvalio na kvalitetnoj suradnji, a posebice gospodarstvenicima uz čiju se pomoć grad Vukovar nastoji izvući iz krize.

„Suradnja s gospodarstvenicima je odlična i konstantno puno ulažemo u nju jer smo svjesni da su oni ti koji će ovaj grad nositi i izvući iz krize. Koliko god svi imali puno razumijevanja za grad Vukovar i željeli mu pomoći, naša je težnja da što prije prestanemo biti ovisni o pomoći, stanemo na svoje noge i sami financiramo sve svoje potrebe, a taj put vodi preko zdravog gospodarstva, velikog broja radnih mjesta i kvalitetnih plaća. Zato od početka nastojimo imati što bolji odnos prema svim poslovnim subjektima bez obzira čime se bave i nastojimo im biti potpora u svakom mogućem pogledu. Imamo vrlo kvalitetnu suradnju, ona se vidi u rezultatima i pomacima koje smo napravili u gospodarstvu na području grada Vukovara, a tek će pravi rezultati doći u godinama koje su pred nama", rekao je gradonačelnik te svima poželio još uspješniju sljedeću godinu na poslovnom planu.