Grad Vukovar je posjetio načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, a tom prigodom ga je ugostio zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Povod dolaska bila je donacija slikovnica vukovarskim vrtićima. „Obećali smo Vukovaru donirati slikovnice koje je izradila osnovnoškolska učenica Lena Zadravec te smo ih ovim putem dostavili vrtićima", rekao je načelnik Vičević te dodao kako se na posjet Vukovaru odlučio još prethodne godine kada je u Selnici otkriven spomenik hrvatskim braniteljima. „Grad Vukovar tada nam je učinio iznimnu čast prisustvom izaslanstva na tom svečanom događaju", zaključuje načelnik Općine Selnica.

„Braniteljske udruge s područja Međimurske županije već dulji niz godina u Vukovar dolaze s različitim donacijama", rekao je Pavliček te posebno istaknuo donaciju Socijalnoj samoposluzi. „To su isti oni branitelji koji su se tijekom 1991. godine iskazali u obrani Vukovara, a sada u mirnom razdoblju nose Vukovar u srcu te to i dalje pokazuju", kazao je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček te zahvalio načelniku VIčeviću, ali i svim braniteljskim udrugama s područja Međimurske županije na ovoj vrijednoj donaciji.