HKK Vukovar bio je domaćin poluzavršnice prvenstva Hrvatske za juniore koje se održavalo od 09. – 12. ožujka u dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića Vukovar.
Tim povodom zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović primili su u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara članove HKK Vukovar.
„Drago mi je što se poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniore održava u Vukovaru", rekao je Pavliček te čestitao upravi kluba, trenerima i igračima na ostvarenom rezultatu.
Naime, juniorska ekipa HKK Vukovar pobjednik je 2. Hrvatske košarkaške lige istok s 14 pobjeda u 14 utakmica.

„To je samo pokazatelj da ovaj klub kvalitetno radi. Inače, Grad Vukovar iz proračunskih sredstava za sport, svake godine pa tako i ove, izdvaja 4,6 milijuna kuna. Na taj način 54 razna sportska kluba dobivaju potporu Grada Vukovara. Drago mi je što se ovdje radi o domaćim igračima, što je i prioritet jer želimo razvijati sport u našoj sredini, s našom djecom", rekao je Pavliček.
Trener Sanjin Kalaica zadovoljan je dosadašnjim rezultatima ove mlade ekipe, a o poluzavršnici prvenstva kaže da su upali u najtežu grupu.
„Da smo bili drugi u prvenstvu imali bi danas lakšu grupu, ali u Slavoniji smo pobijedili sve svoje protivnike i to ne bi mijenjali za ništa, a rezultat toga je pehar koji dečki imaju. Kroz 14 utakmica smo pokazali da smo uvjerljivo i zasluženo najbolja ekipa Slavonije. Želim naglasiti da na ovom turniru ne predstavljamo samo HKK Vukovar nego i grad Vukovar i županiju i regiju istok ali i cijelu Slavoniju, zajedno s KK Vrijednosnice Osijek. Jučerašnjom pobjedom regiji Istok smo osigurali dva kluba u završnici natjecanja iduće godine", kazao je Kalaica i dodao kako je klub u seniorskom dijelu prvenstva ostvario rezultat iznad svih očekivanja.