Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je posjetio i novootvoreni izdvojeni poštanski ured na Trpinjskoj cesti 84, u obnovljenoj javnoj zgradi prije Domovinskog rata poznatoj kao objekt u kojemu je djelovala Mjesna zajednica „Alojzije Stepinac", a u bitci za Vukovar poznate kao mjesto iz kojega je hrvatskim braniteljima Borova naselja i legendarne Trpinjske ceste zapovijedao prvi hrvatski general Blago Zadro.

„Građanima ovoga dijela grada najbliža je pošta udaljena preko dva kilometra te je zaista nezgodno prelaziti toliku udaljenost po lošim vremenskim uvjetima. Cilj nam je bio omogućiti lakši i jednostavniji dolazak do pošte. Upravo u vremenima kada se poštanski uredi gase, mi smo taj cilj i ostvarili," istaknuo je gradonačelnik Penava zahvaljujući se pri tome zamjeniku Marijanu Pavličeku i pročelnici Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika Sanji Tokić koji su uložili veliki trud u dovršenje ovoga projekta.
„Najvažnije od svega je to da je objekt sada potpuno funkcionalana kao mjesto okupljanja i druženja građana iz ovoga dijela grada. Osim poštanskog ureda, objekt ima i suvenirnicu te zajedničke prostorije," dodao je gradonačelnik Penava.
„Obnova cijelog objekta, skupa s poštanskim uredom, koštala je oko 1,5 milion kuna. Očekujemo i skoro postavljanje bankomata čime bi zgrada bila u potpunosti na usluzi građanima te bi se kvaliteta života podigla za još jednu nijansu," naglasio je zamjenik Pavliček.