Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček primio je delegaciju Općine Vrsi na čelu sa zamjenicom načelnika gospođom Anitom Maraš, koja je u posjet Vukovaru došla s Udrugom pomoraca Općine Vrsi.

Maraš je rekla je kako je prvi puta u posjeti Vukovaru. „Drago mi je što sam napokon došla u Vukovar, smatram kako je to obveza svakog građana naše države", istaknula je zamjenica načelnika Općine Vrsi te u ime delegacije zahvalila na prijemu.

Ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček zahvalio je Općini Vrsi što su djeci osnovnih škola s područja grada Vukovara omogućili ljetovanje u Vrsima. „Vjerujem da ćemo suradnju intenzivirati i u drugim područjima te kako će se ovakvi i slični projekti nastaviti i u budućnosti. Ova lijepa gesta još jednom nam pokazuje koliko ljudi diljem Republike Hrvatske imaju senzibiliteta prema Vukovaru i onime što je prošao te što danas predstavlja", rekao je Pavliček.

Tijekom boravka u Vukovaru delegacija će odati počast hrvatskim braniteljima Vukovara koji su svoj život položili na oltar Domovine polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, obići će memorijalna mjesta te u Memorijalnom centru Domovinskog rata u Vukovaru položiti spomen ploču.