×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-05-19/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-05-19/02

Zahvaljujući donaciji Privredne banke Zagreb i Generali osiguranju d.d. uređeno je dječje igralište u stambenom naselju „Olajnica“ u Vukovaru koje je danas svečano otvorio gradonačelnik Željko Sabo u nazočnosti predsjednika Gradskoga vijeća Tomislava Džanaka, najbližih suradnika, djece iz vukovarskih dječjih vrtića kao i brojnih građana.
Donacija Privredne banke Zagreb i Generali osiguranja d.d. vrijedna je 760.000 kuna, dok je postavljanje igračaka, urbane opreme i uređenje okoline, hortikulturno uređenje i uređenje šetališta, financirano sredstvima iz gradskog proračuna u iznosu od 190.000 kuna. Izvođač svih radova bila je gradska tvrtka „Komunalac“.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo naglasio je značenje ovakvog sadržaja građanima koji žive u stanovima i kojima je sada uz rijeku Vuku omogućeno uživati u novostvorenim vrijednostima za život. Gradonačelnik Sabo je iskoristio današnju prigodu za najaviti skoro širenje parka na buduću šetnicu uz rijeku Vuku kao i spajanje dvije obale Vuke novim mostom upravo na području Olajnice.

{gallery}vijesti/2011-05-19/02{/gallery}