Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković primili su danas gradonačelnika Požege Zdravka Ronka s članovima gimnastičkih klubova „Vukovar“ i „Sokol“ iz Požege.
Povod ovom prijateljskom i športskom susretu su vrlo dobri odnosi između spomenutih gimnastičkih klubova kao i donacija gimnastičkih sprava Grada Požege gimnastičkom klubu Vukovar.
Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko uručio je tajnici vukovarskog gimnastičkog kluba Bosiljki Stojšić darovnicu za gimnastičku opremu u vrijednosti 25 tisuća kuna naglasivši veliko značenje ulaganja u športski razvoj djece, poglavito kada se radi o djeci Vukovara, na čemu je posebno zahvalio gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.
Nakon prijema u Uredu gradonačelnika sudionici događanja posjetili su Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara gdje su odali počast poginulim braniteljima polaganjem zajedničkog vijenca, a zatim je održan športski susret gimnastičara i gimnastičarki GK Vukovar i GK Sokol u gimnastičkoj dvorani na Trpinjskoj cesti.

{gallery}vijesti/2011-06-27/03{/gallery}