×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-07-11/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-11/03

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak obišli su danas nogometne stadione u Vukovaru i Borovo naselju.  Posebno je loša situacija s uvjetima za treniranje na Gradskom stadionu u ulici 204. vukovarske brigade na kojoj treniraju i igraju najmlađi uzrasti HNK Vukovar '91. pod imenom  nogometna škola „Mali Vukovarac“. Grad Vukovar će zatražiti ponudu za obavljanje minimalnih radova kojima bi se stvorili trenutačno najbolji uvjeti za nogometaše, a do odluke o puno kvalitetnijem i trajnom rješenju za razvoj nogometa na području Grada Vukovara.

Zbog iznimno teškog stanja u sada već bivšem drugoligašu HNK „Vukovar '91.“  nedavno je održana i izvanredna godišnja skupština kluba  na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba. Za predsjednika je izabran gradonačelnik Željko Sabo koji će sa suradnicima pokušati stabilizirati nogometni klub i raditi na stvaranju što boljih uvjeta za funkcioniranje i razvoj.

{gallery}vijesti/2011-07-11/03{/gallery}