×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-07-12/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-12/02

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo sa suradnicima obišao je u utorak, 12. srpnja 2011. godine Ulicu 204. vukovarske brigade i sastao  se  sa stanarima višestambenih zgrada  79-89  u naselju poznatom  kao  „Rupe“, preko puta  Gradskog nogometnog stadiona u Vukovaru.

Povod obilaska i druženja s građanima izvedeni su radovi na sanaciji stepeništa i nogostupa koje je financirao Grad Vukovar kao i sanacija ivičnjaka i oštećenja na tom dijelu ceste u Ulici 204. vukovarske brigade, koje je financirala Uprava za ceste Vukovarsko srijemske županije na intervenciju Grada Vukovara. Također, kod glavnog stepeništa izvode se radovi na pješačkom prijelazu postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije koje financira Uprava za ceste Vukovarsko-srijemske županije na intervenciju Grada Vukovara. Vrijednost navedenih radova je oko 300.000,00 kn.

- Hvala na svemu što ste uradili za nas – obratila se u ime stanara Gordana Roknić i pohvalila djelatnike gradskih službi i  "Komunalca"  sa željom da se uskoro izgradi jedno dječje igralište, sanira cesta unutar naselja, postave kontejneri zatvorenog tipa i apelira na ponovno otvaranje male trgovine.

-  Ljepota ovog dijela grada uvijek je privlačila pozornost svih koji su dolazili ili samo prolazili na putu prema Adici. Učinili smo u ovom trenutku koliko smo mogli, a kad krenu radovi na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda prema Adici nastaviti ćemo i sa daljnjim uređenjem. U tome su nam jako važni prijedlozi samih građana, jer to i radimo da oni budu zadovoljni –  uzvratio je gradonačelnik  Sabo i dodao kako u ovom trenutku planski traju  mnogi radovi na infastrukturi kojima su obuhvaćena sva područja grada Vukovara.

Kao što je najavljeno u  roku od dva mjeseca kroz Ulicu 204. vukovarske brigade izgradit će se i sustav odvodnje otpadnih voda sve do objekta Eko-etno kluba Adica u Vukovaru, a vrijednost radova je oko 2.000.000,00 kn.

{gallery}vijesti/2011-07-12/02{/gallery}