×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-07-14/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-14/01
Gradonačelnik Željko Sabo službeno je pustio u rad besplatan internet za građane i posjetitelje Vukovara na Trgu RH i užem centru grada, te na području Tržnog centra u Borovo naselju.
Grad Vukovar i tvrtke „ZL Media“ d.o.o i „Elvin“ d.o.o iz Osijeka u suradnji s tvrtkom „Metronet telekomunikacije“ d.d. iz Zagreba potpisali su na Dan grada Vukovara, 3. svibnja ove godine, Ugovor o pružanju usluge besplatnog interneta bez financijskih obveza za Grad Vukovar.
- Pregovori se vode i za ostala područja u gradu na zadovoljstvo svih, a poglavito mladih Vukovaraca koji svakodnevno koriste internet te naših gostiju koji će tako imati na raspolaganju još jednu atraktivnu ponudu – rekao je gradonačelnik Sabo prije nego je prijavom na besplatni internet na računalu otvorio web stranicu Grada Vukovara i tako na simboličan način označio novi iskorak u svakodnevnom životu Vukovara.

Zadovoljstvo što su u gradu Vukovaru imali dobrog partnera izrazili su ovom prigodom i Dražen Ništ, Dejan Liović i Zvonimir Glavaš, predstavnici davatelja usluge besplatnog interneta.

Da se radi o vrlo značajnom i interesantnom projektu govori i podatak o više od stotinu prijava dnevno tijekom testnog razdoblja samo na području Trga RH i užeg centra, iako to nije bilo obznanjeno javnosti. Očekuje se da će ova usluga biti i u funkciji turističke promidžbe grada Vukovara, jer se posjetiteljima pruža mogućnost da svoje dojmove direktno iz Vukovara podijele s drugima putem društvenih mreža i putem e-maila. Također, novopružena usluga otvara mogućnost i raznim gospodarstvenicima u smislu bržeg poslovanja sa svojim matičnim tvrtkama i bržeg ugovaranja poslove suradnje.

{gallery}vijesti/2011-07-14/01{/gallery}