×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-07-25/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-25/03

U organizaciji Udruge TOMS iz Trogira i Grada Trogira tijekom proteklog vikenda održane su prve "Vukovarske večeri u Trogiru".

Jake snage Grada Vukovara predvodili su predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Džanak i gradonačelnik Željko Sabo sa svojim suradnicama i suradnicima, a pojačani s predstavnicima Turističke zajednice grada Vukovara, Športsko ribolovne udruge "Dunav" i Hrvatskog kulturnog glazbenog društva "Dunav" iz Vukovara.

Mnogobrojni građani i građanke Trogira te njihovi gosti iz svih krajeva svijeta uživali su u specijalitetima koje je za njih pripremila ŠRU "Dunav". Na meniju su ovaj put bili već tradicionalno poznati fiš i čobanac koje pripravlja ova naša udruga dok se za umjetničko-glazbeni program pobrinuo HKGD "Dunav" i pobrao najveće aplauze.

Svi prihodi od simboličnih donacija koje su prikupljene prodajom hrane i pića donirani su Udruzi TOMS (http://www.toms.hr/ ) kao potpora njihovom hvale vrijedom radu s osobama s invaliditetom. Tu su se posebno iskazali i gradonačelnici Damir Rilje i Željko Sabo koji su „zasukali“ rukave i vrijedno radili na prodaji vina u humanitarne svrhe.

Sve pohvale domaćinima na odličnoj organizaciji.

Više o ovoj akciji možete pročitati i na
- http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/veliko-srce-vukovaraca-u-humanitarnoj-akciji-vukovar-za-trogir/
;
- http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/144141/Default.aspx
;
- http://www.dalmacijanews.com/Magazin/View/tabid/75/ID/62066/Vukovarci-u-Trogiru-skuhali-fis-od-200-kilograma-ribe-FOTO.aspx
;
- http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/vukovar-za-trogir/

A kako je sve započelo...

GRADOVI ŠIBENIK, TROGIR I SINJ – GRADOVI PRIJATELJI

{gallery}vijesti/2011-07-25/03{/gallery}