Na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru odana je počast povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske.
Vijence su položila i svijeće upalila izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vukovara, Policijske uprave Vukovarsko-srijemske i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara, Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i HSP dr. Ante Starčević-Podružnica Vukovar. U izaslanstvu grada Vukovara bili su gradonačelnik Željko Sabo i njegovi zamjenici Željko Pinjuh i Danijela Stanković te predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak i njegovi zamjenici Goran Bošnjak i Mile Ivković. Molitvu je predvodio župnik Župe sv. Filipa i Jakova fra Ivica Jagodić.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo uputio je čestitku svim građanima Republike Hrvatske povodom Dana neovisnosti, te istaknuo da Grad Vukovar u suradnji s Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara obavlja pripreme za obilježavanje 20. obljetnice žrtve Vukovara za Domovinu.

{gallery}vijesti/2011-10-07/01{/gallery}