×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-11-07/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-07/03

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, predsjednik Gradskoga vijeća Vukovar Tomislav Džanak i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković primili su danas predsjednika Gimnastičkog saveza Hrvatske Stevu Tkalčeca i predstavnike prijateljskih gimnastičkih klubova „ Vukovar" i „Marijan Zadravec Macan" iz Čakovca. Prijemu je nazočila i Čakovčanka Tijana Tkalčec, osvajačica Svjetskog kupa u disciplini preskok za 2011. I 2011. godinu.

Izraženo je zajedničko stajalište da su uvjeti za bavljenje gimnastikom iznimno teški, jer se radi o specifičnom športu koji bez logističke potpore i gimnastičkog centra opstaje zahvaljujući istinskim zaljubljenicima i potpori lokalne zajednice i donatorima. Gradonačelnik Sabo zahvalio je Gradu Čakovcu, Međimurskoj županiji i gimnastičkom klubu iz Čakovca na dodijeljenoj potpori vukovarskim gimnastičarima s napomenom da i sam Grad Vukovar čini u okviru svojih mogućnosti na stvaranju što boljih uvjeta za bavljenje ovim športom.

{gallery}vijesti/2011-11-07/03{/gallery}