×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-11-10/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-10/03

Dvodnevno 7. Savjetovanje uzgajivača goveda u Hrvatskoj okupilo je u Vukovaru više od dvjesto sudionika kojima se u uvodnom dijelu pozdravnim riječima obratio i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo.
Tijekom savjetovanja vodeći stručnjaci s područja govedarstva Agronomskog fakulteta iz Zagreba i Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka održati će predavanja iz područja selekcije u govedarstvu, držanja, hranidbe, proizvodnje i kvalitete stočarskih proizvoda, zdravstvene zaštite, tehnologije s posebnim naglaskom na položaj govedarske proizvodne do i po ulasku Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije, a iskustva i novosti iz područja genetike u govedarstvu prenijet će gosti predavači iz Bavarske. Cilj ovakvih manifestacija, koje imaju savjetodavni i edukativni karakter, je poboljšanje položaja uzgajivača goveda i govedarske proizvodnje. Savjetovanje je otvorio Stjepan Mikolčić, državni tajnik Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja koje je pokrovitelj Savjetovanja, a organizirala ga je Hrvatska poljoprivredna agencija u suradnji sa Središnjim savezima uzgajivača goveda simentalske i holstein pasmine.

{gallery}vijesti/2011-11-10/03{/gallery}