×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-11-22/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-22/04

Gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo primio je prigodno pismo povodom Dana sjećanja od gradonačelnika grada Mostara Ljube Bešlića, koji je tim putem iskazao svoje suosjećanje i zahvalu gradu Vukovaru.

„Na ovaj dan, kada je Grad heroj prije 20 godina doživio najveću tragediju u svojoj povijesti nakon nadljudske obrane grada od velikosrpske agresije u kojoj su živote u tromjesečnoj obrani dali brojni hrvatski branitelji i stradali nevini civili, u mislima smo s Vukovarom. U znak sjećanja na taj dan brojni Mostarci večeras će na prozorima svojih domova zapaliti svijeće, kao i u ulici koja nosi ime Grada Heroja, Vukovara. Ovim putom želim Vam se osobno i u ime Gradske uprave Mostara te svih naših sugrađanki i sugrađana zahvaliti na naporima koje činite kako bi se uspostavila dobra suradnja i trajna povezanost između Vukovara i Mostara." – napisao je gradonačelnik Bešlić.

{gallery}vijesti/2011-11-22/04{/gallery}