Zahvaljujući velikodušnosti i humanosti četiri velikana, četiri teniska asa - Gorana Ivaniševića, Ivana Ljubičića, Marina Čilića i Ivana Dodiga, te svih koji su se kupnjom ulaznica za Grand Slam Asova 2011. u Vukovaru uključili u humanitarnu akciju namijenjenu djeci s posebnim potrebama, na poseban račun uplaćeno je 33.200,00 kn.

Navedena sredstva bila su namijenjena Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Vukovarske iskrice", malom klubu „Golubići" te projektu Asistent u nastavi.

S obzirom da ćemo tijekom prosinca ove godine organizirati dva posebna koncerta isključivo za prikupljanje sredstava za projekt Asistent u nastavi odlučili smo sredstva iz športsko-humanitarne akcije u potpunosti podijeliti „Vukovarskim iskricama" i malom klubu „Golubići".

Ovim putem Vas pozivamo da se, u okviru svojih mogućnosti, uključite i u humanitarne akcije koje će se odvijati u budućem razdoblju te Vam još jedanput od srca zahvaljujemo što ste nam pomogli razveseliti mališane kojima je pomoć prijeko potrebna.

{gallery}vijesti/2011-11-23/03{/gallery}