Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo primio je danas predstavnike Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Vukovarske iskrice“ i Udruge za pomoć djeci s posebnim potrebama „Vukovarski leptirići“ te im uručio novčana sredstva prikupljena tijekom humanitarno-športske akcije „Grand Slam Asova“. Na poseban račun uplaćeno je 33.200,00 kuna zahvaljujući velikodušnosti i humanosti četvorice teniskih asova - Gorana Ivaniševića, Ivana Ljubičića, Marina Čilića i Ivana Dodiga, te svih koji su kupnjom ulaznica za „Grand Slam Asova“, 13. studenog ove godine u Vukovaru, uključili se u humanitarnu akciju namijenjenu djeci s posebnim potrebama.
Svakoj udruzi pripalo je po 16.600,00 kuna koje će im značajno pomoći u njihovom daljnjem radu. Potvrdile su to s osobitim zadovoljstvom i riječima zahvalnosti Lilijana Radobuljac i predsjednica „Vukovarskih iskrica“ Tanja Plavšić kao i Viktorija Lacković, predsjednica „Vukovarskih leptirića“.
Gradonačelnik Vukovara na poseban način zahvalio je i ovom prigodom četvorici zvijezda hrvatskog tenisa na nezaboravnom događaju te obećao da će Grad Vukovar i ubuduće znati prepoznavati i podupirati djelovanje udruga od značaja za društvo. Sudionike današnjeg okupljanja u gradskoj vijećnici pozdravila je i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković u nazočnosti stručnog suradnika u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Vjekoslava Karaule.

{gallery}vijesti/2011-11-29/06{/gallery}