×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-12-09\01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-09/01

Centar za ljudska prava i „Documente" uz podršku „East East Partnership Beyond Borders" programa Instituta Otvoreno društvo organizirali su u Vukovaru dvodnevni skup pod nazivom „Regionalna suradnja: 20 godina nakon napada na Vukovar".

Skup je organiziran u povodu obilježavanja dvadesete godišnjice napada na Vukovar u sklopu kojeg se održava javna rasprava posvećena društvenim i političkim aspektima rata i poslijeratne obnove Vukovara, političkim perspektivama regionalnih procesa suradnje, te Inicijativi za REKOM. Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo pozdravio je 40-ak sudionika na otvorenju skupa koji su pristigli iz raznih dijelova Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Crne Gore i Kosova, te im se obratio prigodnim riječima ocijenivši inicijativu REKOM kao dodatak vukovarskog traženja, kažnjavanja svih zločina i otkrivanja istine o nestalima. Skupu se također obratila i Staša Zajović iz beogradskih „Žena u crnom" te političar s Kosova Azem Vllasi.

{gallery}vijesti/2011-12-09/01{/gallery}