×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-17/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-17/01

Grad Vukovar tradicionalno organizira Božićni sajam koji je otvoren od 17. – 24. prosinca na otvorenom i zatvorenom prostoru Grand hotela-Radničkog doma u centru Vukovara.

Na ovom tradicionalnom božićno-novogodišnjem sajmu sudjeluje 36 izlagača koji se predstavljaju raznovrsnom ponudom i prigodnim zabavnim sadržajima.

Izlagače i mnoge posjetitelje na otvorenju sajma, u pravom blagdanskom ozračju, pozdravili su gradonačelnik Željko Sabo i Louisa Vinton, koordinatorica i UN-a i stalna predstavnica programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP-a) u Republici Hrvatskoj, a sajam je otvorio Tihomir Jakovina, prema najavama budući ministar poljoprivrede u Vladi Republike Hrvatske, koji je uputio najbolje želje svim izlagačima za plodonosnu i poslovno uspješnu 2012. godinu, a svim Vukovarkama i Vukovarcima puno zdravlja i radosnih trenutaka.

{gallery}vijesti/2011-12-17/01{/gallery}