×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-16/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-16/01

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo uručio je 16. prosinca opremu i puške streljačkom klubu „Grič-7“ iz Vukovara. Donaciju Grada Vukovara primili su istaknuti članovi i strijelci Matej Car i Savo Sundić.Primopredaji opreme i oružja nazočili su i predsjednik kluba Robert Matoušek, tajnik Vinko Kovač i predstavnici Udruge umirovljenika MUP-a vukovarskih branitelja domovinskog rata Vlado Iljkić i Želimir Car.Streljački klub „Grič-7“ osnovali su 18. prosinca 2004. godine članovi Udruge umirovljenika MUP-a vukovarskih branitelja domovinskog rata kao svoju sportsku sekciju, ali je nakon dvije godine donesena odluka da klub postane pravna osoba radi lakšeg financiranja svoga rada i djelovanja. Grad Vukovar je streljačkom klubu dodijelio na korištenje ratom devastirani prostor u ulici Antuna Baurea Paje, koji je obnovljen nesebičnim radom samih članova kao i potporama donatora.
 
Članovi kluba od samog osnivanja sudjeluju na raznim natjecanjima, te postižu zapažene rezultate. Od osnivanja do danas u klubu je bilo 115 članova, od kojih je 35 i danas vrlo aktivnih, a broj zainteresiranih za članstvo značajno je povećan pokretanjem programa velikog kalibra koji se zbog uvjeta odrađuje na osječkom strelištu „Pampas“.Klub je uz pomoć Grada Vukovara počeo s kupovinom nove opreme i oružja za međunarodni program, a u tom programu vrlo zapaženo nastupaju spomenuta dvojica strijelaca. Matej Car i Savo Sundić. U klubu ističu da nova oprema otvara mogućnost sudjelovanja vukovarskim strijelcima na natjecanjima „B“ lige u streljaštvu, a koja je korak bliže reprezentativnim nastupima i međunarodnim natjecanjima.

{gallery}vijesti/2011-12-16/01{/gallery}